🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Nashi Argan Shampoo 200ml

  • 449 kr
I lager

Nashi Argan schampo är ett lyxigt och vårdande  schampo som är speciellt utformat för att återfukta och reparera torrt  och skadat hår. Schampot innehåller en hög koncentration av naturliga  antioxidanter, vitamin E och omega-6-fettsyror, som tillsammans bidrar  till att stärka håret och ge det en vacker glans.

Nashi Argan  schampo rengör skonsamt håret och hjälper till att återställa dess  naturliga fuktbalans. Schampot är också berikat med arganolja, som  tillför extra näring och fukt till håret samtidigt som det skyddar mot  yttre påfrestningar som värme och stylingverktyg.

Schampot passar  alla hårtyper och kan användas dagligen för att rengöra och vårda håret  på djupet. För bästa resultat, applicera en liten mängd schampo i  fuktigt hår och massera försiktigt in i hårbotten och längderna. Skölj  sedan noggrant med varmt vatten och upplev det mjuka och återfuktade  resultatet.

Ge ditt hår den omsorg det förtjänar med Nashi Argan schampo - för ett mjukt, glansigt och friskt hår varje dag.

Argan  oljans aktiva ingredienser omfattar en krämig, näringsrik och   återfuktande schampo för ett vackrare hår. Nashi Argan ger en speciell   behandling för ditt hår lämnar det glansigt, mjukt och silkeslent.