🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Nashi Argan Conditioner 200ml

  • 349 kr
I lager

Nashi Argan balsam är ett lyxigt och vårdande balsam  som är speciellt utformat för att återfukta och stärka torrt och skadat  hår. Balsamet innehåller en hög koncentration av naturliga  antioxidanter, vitamin E och omega-6-fettsyror, som tillsammans bidrar  till att ge håret en vacker glans och en silkeslen känsla.

Nashi  Argan balsam tränger djupt in i håret och återfuktar det på djupet,  samtidigt som det skyddar mot yttre påfrestningar som värme och  stylingverktyg. Balsamet är också berikat med arganolja, som tillför  extra näring och fukt till håret, och hjälper till att göra det lättare  att reda ut och forma.

Balsamet passar alla hårtyper och kan  användas dagligen efter schampo för att återställa hårets naturliga  fuktbalans och ge det en mjuk och glansig känsla. För bästa resultat,  applicera en liten mängd balsam i fuktigt hår och fördela jämnt genom  längderna. Låt sedan verka i några minuter innan du sköljer noggrant med  varmt vatten.

Ge ditt hår den vård och näring det förtjänar med Nashi Argan balsam - för ett mjukt, glansigt och friskt hår varje dag.