🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Nashi Argan Oil 30ml - Hårolja

  • 399 kr
I lager

Nashi Argan olja är en högkvalitativ och näringsrik  olja som är perfekt för att återfukta och vårda torrt och skadat hår.  Oljan innehåller en hög koncentration av naturliga antioxidanter,  vitamin E och omega-6-fettsyror, som tillsammans bidrar till att stärka  håret och ge det en vacker glans.

Nashi Argan olja tränger snabbt  in i håret och återfuktar det på djupet, samtidigt som den skyddar mot  yttre påfrestningar som värme och stylingverktyg. Oljan passar alla  hårtyper och kan användas som en behandling innan schampo, som en  leave-in-olja eller som en finish-produkt för att ge håret extra glans  och lyster.

Nashi Argan olja är också lätt att applicera och  absorberas snabbt utan att lämna en oljig eller tung känsla. För bästa  resultat, massera några droppar av oljan i händerna och applicera sedan  jämnt genom håret, särskilt på torra och skadade områden.

Ge ditt hår den näring och återfuktning det behöver med Nashi Argan olja!

Nashi  Argan är en blandning av dyrbara naturliga grunder av organiskt  ursprung (certifierad arganolja och linfröolja) som reparerar , ger  näring och glans på en och samma gång. Passar för alla typer av hår. 

Bruksanvisning: 
applicera  en liten mängd av produkten, i relation till hårets längd, i  handdukstorkat  hår. Kamma igenom håret med en bredtandad kam, styla  sedan håret som du själv vill. Skall ej sköljas ur.

Formula: 
Organic  Virgin Argan Olja (Argania Spinosa Kernel Olja) och organisk  Linfröoljal (Linum Usitatissimum Olja). Arganolja är dyrbar och sällsynt  för särledes lång, arbetsintensiv och utdragen process  40 kg frukt  från Argania Spinosa träd behövs för att göra en liter olja. Den kan  stimulera vitala cellers funktion samt ge näring och fukt på djupet åt  alla typer av hår.