🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Nashi Argan Deep Infusion Masque 150ml

  • 369 kr
I lager

Nashi Argan Deep Infusion Mask är en lyxig och vårdande hårinpackning som är speciellt utformad för att återfukta och reparera skadat och livlöst hår. Inpackningen innehåller en hög koncentration av naturliga antioxidanter, vitamin E och omega-6-fettsyror, som tillsammans bidrar till att stärka håret och skydda det mot yttre påfrestningar.

Nashi Argan Deep Infusion Mask tränger djupt in i håret och återfuktar det på djupet, samtidigt som det ger näring och reparerar skador och slitage. Inpackningen är också berikad med arganolja, som tillför extra näring och fukt till håret samtidigt som det gör det lättare att reda ut och forma.

Använd Nashi Argan Deep Infusion Mask som en veckovis behandling för att ge ditt hår den ultimata vården och näringen det förtjänar. Applicera en generös mängd av inpackningen i rent, fuktigt hår och fördela jämnt genom längderna. Låt sedan verka i 5-10 minuter innan du sköljer noggrant med varmt vatten.

Ge ditt hår den djupa vården och näringen det behöver med Nashi Argan Deep Infusion Mask - för ett mjukt, glansigt och friskt hår varje dag.