🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Nashi Argan Oil 100ml - Hårolja

  • 589 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Nashi Argan olja är en högkvalitativ och näringsrik olja som är perfekt för att återfukta och vårda torrt och skadat hår. Oljan innehåller en hög koncentration av naturliga antioxidanter, vitamin E och omega-6-fettsyror, som tillsammans bidrar till att stärka håret och ge det en vacker glans.

Nashi Argan olja tränger snabbt in i håret och återfuktar det på djupet, samtidigt som den skyddar mot yttre påfrestningar som värme och stylingverktyg. Oljan passar alla hårtyper och kan användas som en behandling innan schampo, som en leave-in-olja eller som en finish-produkt för att ge håret extra glans och lyster.

Nashi Argan olja är också lätt att applicera och absorberas snabbt utan att lämna en oljig eller tung känsla. För bästa resultat, massera några droppar av oljan i händerna och applicera sedan jämnt genom håret, särskilt på torra och skadade områden.

Ge ditt hår den näring och återfuktning det behöver med Nashi Argan olja!

Nashi Argan är en blandning av dyrbara naturliga grunder av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linfröolja) som reparerar , ger näring och glans på en och samma gång. Passar för alla typer av hår. 

Bruksanvisning: 
applicera en liten mängd av produkten, i relation till hårets längd, i handdukstorkat  hår. Kamma igenom håret med en bredtandad kam, styla sedan håret som du själv vill. Skall ej sköljas ur.

Formula:  
Organic Virgin Argan Olja (Argania Spinosa Kernel Olja) och organisk Linfröoljal (Linum Usitatissimum Olja). Arganolja är dyrbar och sällsynt för särledes lång, arbetsintensiv och utdragen process  40 kg frukt från Argania Spinosa träd behövs för att göra en liter olja. Den kan stimulera vitala cellers funktion samt ge näring och fukt på djupet åt alla typer av hår.