🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Nashi Argan Shampoo 500ml

  • 589 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Nashi Argan schampo är ett lyxigt och vårdande schampo som är speciellt utformat för att återfukta och reparera torrt och skadat hår. Schampot innehåller en hög koncentration av naturliga antioxidanter, vitamin E och omega-6-fettsyror, som tillsammans bidrar till att stärka håret och ge det en vacker glans.

Nashi Argan schampo rengör skonsamt håret och hjälper till att återställa dess naturliga fuktbalans. Schampot är också berikat med arganolja, som tillför extra näring och fukt till håret samtidigt som det skyddar mot yttre påfrestningar som värme och stylingverktyg.

Schampot passar alla hårtyper och kan användas dagligen för att rengöra och vårda håret på djupet. För bästa resultat, applicera en liten mängd schampo i fuktigt hår och massera försiktigt in i hårbotten och längderna. Skölj sedan noggrant med varmt vatten och upplev det mjuka och återfuktade resultatet.

Ge ditt hår den omsorg det förtjänar med Nashi Argan schampo - för ett mjukt, glansigt och friskt hår varje dag.

Argan oljans aktiva ingredienser omfattar en krämig, näringsrik och  återfuktande schampo för ett vackrare hår. Nashi Argan ger en speciell  behandling för ditt hår lämnar det glansigt, mjukt och silkeslent.