🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Wingspan (Swe)

  • 649 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Andra utgåvan av det prisbelönta och bedårande fina fågelspelet – nu äntligen i svensk version!

Ni är alla fågelentusiaster - forskare, fågelskådare, ornitologer och samlare - som försöker upptäcka och locka till er de bästa fåglarna till ert nätverk av naturreservat. Varje fågel utökar en kedja av kraftfulla kombinationer i en av dina livsmiljöer. Varje livsmiljö fokuserar på en aspekt hur ditt reservat kan växa:

- Samla matmarkers med specialtärningar från ett fågelmatar-tärningstorn
- Lägg ägg med hjälp av miniatyrägg i olika färger
- Dra kort från hundratals unika fågelkort för att utöka din fågelsamling

Vinnaren är spelaren med mest samlade poäng från fåglar, bonuskort, rundans bonusar, ägg, lagrad mat och undanstoppade fåglar.

I den 2a utgåvan av detta spel finn också ett snabbstartskit med 4 guider och 10 kort för att komma igång att spela så snabbt som möjligt.

Wingspan har bland annat vunnit det prestigefyllda 2019 Kennerspiel des Jahres award. Denna version av spelet är helt på svenska, både regler och all text på kort/spel har översatts.

---

Spelexperten tycker till:
Det här är ett av de stiligaste spelen vi spelat. Inte bara sett till de vackra bilderna på fågelkorten, utan även när det gäller kvalitén på övriga komponenter. Allt känns påkostat!
Inför vårt första parti kändes inte fågelskådning som det hetaste ämnet, men då antalet spelade partier fortsätter att öka är det bara att erkänna att vi hade helt fel där. En av Wingspans centrala mekanismer är tämligen genial; i spelets början kan spelarna utföra många handlingar, men dessa ger dålig utdelning. I takt med att fler fåglar kommer i spel blir handlingarna starkare, men spelarna får en handling mindre för varje omgång.
Som pricken över i erbjuder Wingspan hög variation och omspelningsvärde, främst från hela 170(!) fåglar som alla har unika sätt att påverka spelet!


1-5 Spelare

40-70 Min

10+ År