🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Sol de Janeiro Sol Cheirosa '62 50 ml

  • 1 149 kr
I lager

Nöt, Heliotrop, Kola

Detta är sommarens doft som påminner om solens värme mot huden och det guldiga ljuset av Rio. Välkommen till en doftupplevelse utöver det vanliga. Framtagen med oemotståndliga gourmandnoter av salt karamell, pistage, jasmin och vanilj är denna delikata doft alltid anledning till komplimanger och nyfikenhet. Förbered dig på att vilja ha mer och mer!

Om doften:
I Brasilien betyder cheirosa att dofta omeoståndligt från morgon till kväll. Alla lägger märke till och vill vara cheirosa som är ett sätt att leva och ett sätt att älska att leva. För att fira sommaren och alla sensationer från Brasilien är SOL Cheirosa ’62 fullproppad med glädje som vidrör alla sinnen.

Om flaskan:
Inspirerad av Rios gyllene sol leker och fångar det fasetterade locket ljuset och skapar en drömlik dans av glittrande strålar och glädje. Den rundade kurvan av glas bjuder in till närhet samtidigt som den bevarar doften på insidan. Solen och kroppen dras till varandra och med denna doft får kroppen ytterligare en dimension av den ljuvliga sommarvärmen.

“The energy in Brazil is amazing and absolutely palpable. We wanted to do more than create a delicious fragrance – we wanted to capture the warmth and sensuality of Brazil in a bottle.” - Heela, CEO + Co-founder
Doftnoter:
Toppnoter: Pistage, Mandel
Hjärtnoter: Heliotrope, Jasmin
Basnoter: Salt karamell, Vanilj, Sandelträ


Användning:
- För att vara Cheirosa kan du inte vara blyg!I Brasilien sprayar vi doften från topp till tå.
- Gnugga aldrig handlederna mot varandra efter att du applicerat parfym då detta rubbar doftaromerna.
- För att ge upplevelsen av Cheirosa’62 ytterligare en dimension så kan den med fördel användas tillsammans med Bum Bum Cream.