🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Rituals The Ritual of Sakura Hair & Body Mist 50 ml

  • 389 kr
I lager

Blomstra från topp till tå med The Ritual of Sakura Hår & Kroppsmist. Fira varje dag som en ny början genom att använda de kompletterande produkterna i samma linje.

Doft En lätt blommig doft som kombinerar de mjuka dofterna av rismjölk och körsbärsblomma för en härligt söt och krämig arom.

en parfymerad spray som hjälper till att skapa en unik doftupplevelse i hemmet.

innehåller ingen alkohol.

idealisk för känslig hud.

säker för användning på textilier


Huvudingredienser

KÖRSBÄRSBLOMMA: ger lindring och avslappning åt sinnena med sin delikata blommiga doft.


Miljömedvetna detaljer:

tillverkad med 93 % ingredienser av naturligt ursprung.

återstående 7 % är rena och medvetet laboratorieframställda ingredienser, vilket stöder integriteten och säkerheten hos våra formuleringar.

vegansk.

produkten testas inte på djur.

glasförpackningarna är återvinningsbara


Användning:

Slutför din rutin

Steg 1 Rengöring Body Wash

En av de viktigaste aspekterna i din hudvård är att se till att huden är ren. Ta hand om din hud och rengör kroppen med vår sammetslena skummande duschgel för att skölja bort eventuella orenheter.


Steg 2 Exfoliera Scrub

De nya kroppsskrubbprodukterna med >90 % naturligt ursprung innehåller salt, socker eller milda exfolierande partiklar, plus kraftfulla speciella ingredienser för att gynna huden. Massera in med cirkulära rörelser för att avlägsna torra, döda hudceller och få en mjukare, slätare kropp. Skölj bort med varmt vatten. Använd produkten 1-2 gånger i veckan för bästa resultat. Anpassa användningen till hudtypen.


Steg 3 Återfukta Body Cream

Efter rengöring och exfoliering är det bästa du kan göra att smörja in dig med en fyllig kroppskräm medan din hud fortfarande är fuktig, eftersom det hjälper till att låsa in fukt.


Steg 4 Doft Hair & Body Mist

Ge ditt hår och hud en blomstrande känsla med denna spray.


Meditationstips: Ta ett par djupa andetag när du använder kroppssprayen. Låt ögonen vara stängda och låt dina sinnen njuta.