🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Rabanne One Million Eau de Toilette

  • 1 119 kr
I lager

Mandarin, Kanel, Läder

Parfym herr - 1 Million från Paco Rabanne är en maskulin Eau de Toilette med raffinerade och kraftfulla doftnoter av äkta läder, citrus och rosor. Denna herrparfym är bland de mest populära herrparfymerna, vilket har gett 1 Million en ikonisk status världen över.

UPPTÄCK 1 MILLION: FÖRFÖRISK HERRPARFYM
Stig in i en värld av förförisk elegans och oemotståndlig charm. 1 Million, en Paco Rabanne parfym skapad för den modiga mannen som inte är rädd för att vara sin egen man. Livet är en stor scen, och för honom finns det aldrig för mycket guld. Han är en bad boy som styr sina egna öden och lyder endast sina fantasier. För honom är guldet en gyllene regel, en symbol för makt, rikedom och hållbarhet. Hans doft är som en flammande vaka, en doft som skakar om och bokstavligen fängslar alla som korsar hans väg.

DEN KLASSISKA 1 MILLION
1 Million från Paco Rabanne är inte bara en doft, det är en statement-doft. En ikonisk Eau de Toilette som bryter mot normerna för klassisk parfymeri. Denna maskulina doft öppnar upp med uppfriskande noter av mandarin och pepparmint, en explosiv kombination som väcker sinnena till liv. I hjärtat av doften finner vi en förförisk blandning av ros absolue och kanel, som ger en djup och kryddig karaktär. Basnoterna av äkta läder och amber avslöjar en sensuell och varm signatur, som lämnar ett oförglömligt intryck. En 1 Million parfym, vi alla förknippar med exklusivitet och lyx.

MAGIN BAKOM DOFTEN
1 Million är en doft för mannen som vågar vara unik, en hyllning till den oöverträffade smaken och den exceptionella smakfullheten. Denna långvariga doft håller i sig hela dagen och skapar en atmosfär av lyx och elegans. Spraya lätt på huden där du pulserar för att uppleva den fullständiga effekten av denna förföriska doft. För en ännu mer intensiv upplevelse, kombinera med andra produkter i samma serie, som deodorantspray eller deodorantstick.

DEN UNIKA GULDTACKAN
Flaskan, inspirerad av en lyxig guldtacka, är en visuell representation av doftens rikedom och extravagans. Den är inte bara en behållare utan ett konstverk som speglar den maskulina kraften och framståendet hos mannen som bär doften. 1 Million är inte bara en parfym, det är en livsstil, en attitude och en statement-making doft. Hur skulle du annars kunna vara 1 på miljonen?

LÄNGVARIG CHARM
Denna Eau de Toilette är känd för sin långvariga doft och utmärkta hållbarhet. Den smälter samman med din hud och utvecklar sig över tiden, vilket ger en varierad doftupplevelse som varar hela dagen och in i natten.
1 Million Eau de Toilette är den perfekta doften för den självsäkra och sofistikerade mannen som inte är rädd för att sticka ut. Oavsett om det är för en speciell tillställning eller för vardagsbruk, kommer denna doft säkerligen att göra ett varaktigt intryck och lämna en aura av exklusivitet och elegans i dess väg.
Denna doft är långvarig och håller i sig hela dagen.

Toppnoter: Mandarin & Pepparmint
Hjärtnoter: Rose Absolue & Kanel
Basnoter: Läder & Amber

ANVÄNDNING: Spraya lätt på huden, vid behov, helst där du pulserar (t.ex. på huden).

PRODUKT SPECIFIKATIONER: - En Eau de Toilette kan användas dagligen - Innehåller 8-12 % doftkoncentrat - Lämnar ett diskret doftspår TIPS: Doften förstärks och förlängs om du använder en eller flera produkter i samma serie, t.ex. en deodorantspray som sprutas generöst på kroppen, eller ett deodorantstick som appliceras i armhålan innan Eau de Toilette sprayas på kroppen.