🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Rabanne Olympea Eau De Parfum

  • 849 kr

I lager

Akvatisk, Jasmin, Vanilj

Parfym Dam - Vi presenterar Olympéa Eau de Parfum från Paco Rabanne, en doft som är en hyllning till den moderna tidens gudinna. Denna extraordinära doft är en frisk, kraftfull amberdoft, vackert buren av den förtrollande harmonin av "salt vanilj", en not som smeker huden med oemotståndlig lockelse.

OLYMPEA PARFYM: MÖTET AV VANILJ OCH FRISKHET
Olympéa är för kvinnan som förkroppsligar essensen av en modern grekisk gudinna. Med styrka, dynamik och en orubblig erövringslust erövrar hon världen utan ansträngning. Denna doft fångar hennes sensualitet och lyfter fram mötet mellan den salta vaniljen och friskheten i de lysande blomnoterna.

OLYMPEA EDP: ETT OEMOTSTÄDNLIGT DOFTÄVENTYR
Detta unika doftäventyr överraskar med sin akvatiska friskhet av ingefära, lilja och vattenjasmin, vilket skapar en sublim doftupplevelse - ett uppvaknande som inget annat. Olympéa är en sublim fusion av söt vanilj och salt, en gourmandparfym som trotsar konventioner och blir helt oemotståndlig och lämnar ett spår av ödesdiger lockelse i sitt kölvatten.

EN FLASKA SOM UTRÅLAR STYRKA
Förpackningen är ett eko av en modern grekisk gudinna som utstrålar styrka och dynamik. Flaskan är ett bevis på elegans, utsmyckad med kungliga accenter som återspeglar doftens gudomliga essens.

UPPLEV EN DAM PARFYM SOM OVERTRÄFFAR: OLYMPEA EAU DE PARFUM
Njut av den oöverträffade lockelsen hos Olympéa Eau de Parfum by Paco Rabanne. Denna doft är inte bara en parfym, den är en inbjudan till att uppleva sensualitet i sin mest kraftfulla form. Med varje sprayning fördjupar du dig i den unika blandningen av salt vanilj och blommig friskhet - en komposition som verkligen är oförglömlig. Omfamna din inre gudinna och ge dig ut på en doftresa som ingen annan. Olympéa är en hyllning till den moderna kvinnligheten och fångar essensen av styrka, dynamik och erövringar.

DOFTEN: EN VANILJ PARFYM AV VARM INTENSITET OCH FRÄSCHÖR
Olympéa öppnar med en fräsch karnevalisk duell, en blommig impuls med livfull grön mandarin, delikat vattenjasmin och exotisk ingefärsblomma. Samspelet mellan dessa noter skapar en akvatisk friskhet som förstärks av den saltade vaniljens effekt på huden. Doften utvecklas sedan till en sensuell, exponentiell, nästan djurisk upplevelse för kvinnor, uppvärmd av den rika intensiteten av ambra och kashmiriskt trä.

DOFTNOTER:
Toppnoter: Grön mandarin, vattenjasmin, ingefärsblomma
Mellannoter: Salt vanilj
Basnoter: Ambergris, kashmiriskt trä

PRODUKT SPECIFIKATIONER: - En Eau de Parfum kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat