🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Rabanne Fame Eau de Parfum

  • 949 kr

I lager

Mango, Jasmin, Rökelse

UPPTÄCK FAME MED ELEGANS FRÅN PARIS
Parfym dam - Fame fångar den oemotståndliga, parisiska andan hos Paco Rabanne-kvinnan och hyllar samtidigt en ny era av kvinnlighet som speglar lekfullhet, sensualitet och kvinnlig styrka.

EN NY ERA AV FEMINITET
Denna damparfym har en avantgardistisk och lyxig, kvinnlig signatur och kan beskrivas som ett djärvt stycke design. En Fame parfym med den oemotståndliga doftjuicen är full av charm och djärv sensualitet, och kan beskrivas som drömlik. Välkommen att utforska Fames universum – en ny era inom parfym dam.

FAME EAU DE PARFUM – EN SENSUELL PARFYM AV MANGO, JASMIN OCH RÖKELSE
Fame Eau de Parfum utforskar en förförisk värld av fruktiga och blommiga toner. Den inleds med saftig mango och uppfriskande bergamott, skapar en livlig och energisk öppning. I hjärtat omfamnar sensuell jasmin och krämig rökelse varandra, skapande en mystisk aura med djup och komplexitet. Doften avslutas med mjukt ren sandelträ och söt vanilj, skapar en harmonisk balans som förför och fascinerar sinnena. Fame EDP fångar själva essensen av kvinnlig styrka och skönhet och bjuder in till en värld av oemotståndlig förtrollning och sensuell förförelse. En vanilj parfym för alla vaniljälskare.

FAME SKAPAT UR PACO RABANNES DJÄRVA MODE-DESIGN
Fame:s flaskdesign är en bländande fusion av silver och guld, inspirerad av 60-talets glamorösa anda, och hyllar den ikoniska ringbrynjeklänningen från Rabanne. Den speglar elegansen i varumärkets bästsäljande accessoarer som förkroppsligar Paco Rabannes distinkta stil. Fame från Paco Rabanne är inte bara en doft; det är en konstfullt skapad symbol för sofistikerad elegans och modernitet. Denna damparfym har en avantgardistisk och lyxig, kvinnlig signatur och kan beskrivas som ett djärvt stycke design. Doftjuicen är full av charm och djärv sensualitet, drömlik och oemotståndlig – precis som kvinnan den är skapad för. Fame är en skulptur av självuttryck och stil, en unik kombination av konst och parfym som väcker ens inre stjärnglans till liv och utstrålar självsäkerhet, sensualitet och oemotståndlig förförelse.

FAME – LYXIG OCH HÅLLBAR
Fame är tillverkad i Frankrike och är av 90% naturligt ursprung. 100% tillverkad i Grasse av hållbart framtagna ingredienser.

DOFTNOTER:
Toppnoter: Mango & Bergamott
Hjärtnoter: Jasmin & Rökelse
Basnoter: Sandelträ & Vanilj

TIPS: När en Eau de Parfum används tillsammans med en deodorant från samma serie förstärks och förlängs doften på kroppen. En Eau de Parfum kan användas dagligen - Innehåller 12-20 % doftkoncentrat - Ger ett uttalat doftspår som håller längre.