🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Luna Rossa Ocean Eau De Parfum

  • 1 149 kr

I lager

Grapefrukt, Olibanum, Bärnsten

Luna Rossa OCEAN Eau de Parfum, den nya maskulina intensiva doften från Prada. Doften av en kraftfull och omvälvande resa som öppnar upp nya horisonter. Byggt på en övertygelse om att vi med teknik som en förlängning av oss själva kan tänja på våra gränser och omvärdera vad som är möjligt och förbättra våra prestationer. 

Luna Rossa OCEAN Eau de Parfum kombinerar intensiv elegans och sensualitet med banbrytande teknik och naturens finaste ingredienser. Inleds med en uppfriskande explosion av grapefruktessens som står i kontrast mot den träiga livfullheten hos rökelse och ett fylligt ackord av vaniljbönor. En komposition som förhöjs av spjutspetsmolekylen AmberXtreme™ som boostar ingrediensernas intensitet och sprider ett kraftfullt doftspår.

Flaskan är inspirerad av den tekniska förträffligheten och den eleganta, dynamiska skönheten hos extrema segelbåtar och speglar doftens inneboende kraft. Den kommer i en sofistikerad djupblå nyans som anspelar på havets magnetiska djup. Den ikoniska röda PRADA-linjen, en symbol för innovation, har gjort den till en ikon. Den eleganta nattsvarta korken pryds av en röd prick, en symbolisk referens till luna rossa, den röda månen.

NOTER:
GRAPEFRUKTESSENS
RÖKELSE
ACKORD AV VANILJBÖNOR

Doften intensifieras av värmen från din egen kropp. Applicera i knä- och armvecken för en stark parfymdoft som varar länge. Undvik att gnugga eller torka huden efter att du har applicerat doften. Detta bryter ner doften och gör att den mattas av snabbare.

Ingredienser

1266078 08 - Ingredients: Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water, Limonene, Linalool, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Geraniol, Benzyl Benzoate, Ci 60730 / Ext. Violet 2 (F.I.L. Z70018939/1). Produktens Ingredienslista Kan Uppdateras Över Tid. Konsultera Alltid Ingredienslistan Som Finns På Den Köpta Produktens Förpackning.. Please note that ingredients may change from time to time. You will find an updated list of ingredients on the package.