🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Hugo Boss Hugo Intense Eau de Parfum

  • 1 259 kr

I lager

Rött äpple, Timjan, Läder

Varje slag. Varje rytm. Varje ton. Upplev allt med HUGO INTENSE Eau de Parfum for Men, en dynamisk doft som matchar din intensitet. Denna fängslande Fougere-läderdoft håller dig närvarande och släpper loss nya nivåer av kreativitet när du bär den.

Den öppnar med livfulla, djärva noter av röd grapefrukt och lime, innan den förenas med en blandning av sammetslena röda äpplen och kanel som piggar upp sinnena. Röd timjan och geranium ger aromatisk energi i hjärtat, medan en djup, omslutande bas av rött läderackord, patchouli och cederträ skapar bestående intensitet och lyfter doften ytterligare ett snäpp. Använd denna Eau de Parfum för män för att hitta dina vibbar, omfamna din sanning och gå i takt med din kropps rytm.

HUGO INTENSE-flaskan kommer i statement-rött - komplett med en finish i betong och en djärv svart logotyp - och förseglas med en slående svart kork och ett rött tygband för att höja intensiteten ytterligare. Det här är rött för energi, rött för kreativitet, rött för självuttryck. Det här är HUGO INTENSE.
Upptäck hela sortimentet av HUGO dofter: MAN, JEANS och INTENSE.

Användning:
Spraya HUGO INTENSE Eau de Parfum for Men på pulspunkter runt kroppen för att öka varaktigheten hos denna sofistikerade doft.