🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Chloé Nomade Nuit D'Egypte Eau De Parfume

  • 1 149 kr

I lager

Med en ständig längtan efter att upptäcka, hyllar Maison autentiska praktverk både nära och långt borta. Nomade Nuit d'Egypte Women's Eau de Parfum ger sig ut på ett nytt äventyr och hyllar Maison-grundaren Gaby Aghions hemland, Egypten och ger sig ut på sin jungfruresa för att återknyta kontakten med sina rötter. I Egypten skapades den första parfymen som mänskligheten känner till - Kyphi. Idag återskapar Chloé detta värdefulla alkemiska hantverk genom en ikonisk Eau de Parfum som bjuder in sin bärare att ströva ännu längre. Denna Chloé-doft är en modern och raffinerad variant av den gamla kyphi-konsten och tar oss med på en fascinerande resa från det allra första andetaget. Kraftfulla accenter av myrra dyker upp direkt och blandas sömlöst med kryddiga dofter av kanel och ingefära, följt av honungslena nyanser av nektar från ginstblommor och enastående runda, balsamiska och amberaktiga undertoner av cypriol och opopanax. I hjärtat av Chloé Nomade Nuit D'Egypte Eau de Parfum for Women finns det utsökta kyphi-ackordet i kombination med en överdådig apelsinblom som kommer från själva hjärtat av Egypten. En sensuell touch av varm vanilj avslutar basnoten i denna vackra doft. Denna Eau de Parfum innehåller 90 % doftämnen av naturligt ursprung. Den ikoniska flaskan från Chloés doftserie får en helt ny flätning kring sin mystiska nyans av djupblått, den berömda "egyptiska blå". Förpackningen innehåller återvunnet material, vilket återspeglar Chloés engagemang: 15 % återvunnet glas som används till flaskan och 40 % återvunnen kartong som används till den FSC-certifierade lådan.


Användning:

Spraya Chloé Nomade Nuit d'Egypte Eau de Parfum för kvinnor på handlederna, dekolletaget och halsen och låt den torka in naturligt. Spraya försiktigt på huden och kläderna på morgonen för att doften ska hålla hela dagen. Förvara flaskan på en sval, mörk och torr plats.

Ingredienser

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Citral. Please note that ingredients may change from time to time. You will find an updated list of ingredients on the package.


Tänk på att ingredienser kan ändras över tid. Kontrollera alltid förpackningen om du vill vara säker.