🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Carolina Herrera Good Girl Eau De Parfum 50 ml

  • 769 kr

I lager

Mandel, Tuberos, Tonkaböna

Parfym dam - Good Girl är en blommig Eau de Parfum från Carolina Herrera som representerar den moderna kvinnans många fasetter genom en unik kombination av lätta, delikata, kraftfulla och sensuella doftnoter. Carolina Herreras ikoniska stilett är den ultimata symbolen för feminin styrka. Upplev ett lockande och elegant doftintryck med denna sofistikerade damparfym som inspirerats av modeskaparens unika vision av den moderna kvinnan. Denna Carolina herrera-parfym, samtidigt mäktig och självständig. där känslorna kolliderar. Hon är mästaren över sin egen dualitet.

EN ULTRAFEMININ DOFTSIGNATUR
Good Girl Edp är en sensuell, suggestiv doft född ur de vackra motsägelserna och den ständigt närvarande dualiteten av moderna kvinnor och det moderna livet. Både fräscht ljus och stämningsfullt mörk, fångar denna innovativa doft en kvinnas underbara komplexitet med överraskande och exceptionella ingredienser. De söta, lockande egenskaperna hos jasmin ger Good Girl dess ljushet och femininitet. Den mörkare sidan av Good Girl är skapad med rikt doftande kakao och berusande tonkaböna, noter som gör denna damparfym förförisk ut över det vanliga. Elementen samlas med en livlig blandning av mandel och kaffe som väcker Good Girl omedelbart till liv. Tuberos, extraherad på ett nytt sätt som skapar en rik delikatess avrundar doften för en elegant och pråligt avslut, vilket ger en känsla av ledighet och femininitet. Good Girl Eau de Parfum kommer ge ett doftspår efter sig och garanterat ge dig komplimanger.

EN IKONISK STILETT
En banbrytande flaska, den första doftflaskan i form av en högklackad sko - sällan gör doftflaskor det potenta känslomässiga ställningstagande som Good Girl-flaskan gör. Good Girl Eau de Parfum-flaskan är inspirerad av modehusets ikoniska stilettklackar. Den djupa, mörkblå färgen skapar en elegant look med ett CH-monogram i guld och en häl i guldmetallic som gnistrar i ljuset. Good Girl Eau de Parfum har sedan lanseringen blivit en av världens mest populära dofter för kvinnor och är den perfekta presenten till en älskad person.

DOFTNOTER
Toppnoter: Mandel
Hjärtnoter: Tuberos & Jasmine Sambac
Basnoter: Tonkabönor & Kakao

PRODUKTSPECIFIKATIONER:
En Eau de Parfum kan användas dagligen - Innehåller 12-20% doftkoncentrat - Ger ett distinkt doftspår som varar längre

TIPS: Doften förstärks och förlängs när man använder en eller flera produkter i samma serie, t.ex. en bodylotion som appliceras på huden eller en deodorantspray som sprayas generöst på kroppen innan man sprayar på Eau de Parfum