🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Moon Creations UV Neon Kroppskrita

  • 59 kr

I lager

Om du vill ha ett läskigt (eller häftigt) djur/monstermotiv i ditt ansikte som dessutom syns väldigt bra i mörker, ja då är någon av dessa kroppskritor med uv-färg någonting för dig! Kritan är enkel att rita med och passar till såväl ansiktet som till kroppen.

Moon Creations UV Neon Kroppskrita säljs styckvis om 3,2 gram och finns i åtta olika uv-färger att välja bland, närmare bestämt: Rosa, Orange, Röd, Gul, Grön, Blå, Vit och Lila. Varje sminkkrita har en uv-effekt på färger vilket gör att den passar perfekt att använda till blacklight-festen, men också till ravet eller halloween! Sminket är ej testat på djur och är 100% veganskt.

Säljs styckvis och finns i åtta färger att välja bland. 

Hur man använder produkten för bästa resultat: 

Applicera färgen på huden och undvik ögonkontakt. Lägg till fler lager (när det har torkat) för att öka effekten.

Ladda med valfri ljuskälla efter applicering (använd ett UV-ljus / Blacklight för att "superladda" för en omedelbar effekt). Ju längre tid du laddar för, desto mer intensiv blir effekten. Denna färg reagerar också starkt under direkt exponering för UV-ljus. Efter användning, ta helt enkelt bort med tvål och vatten. Observera att färgen ses bäst i kolsvarta förhållanden och att omgivande ljus kommer att försämra den upplevda lysande färgen. En tjock applicering rekommenderas för bästa resultat.