🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Latex på Flaska 29ml

  • 69 kr
I lager

Är du trött på att vara snygg? Det enda du ser när du tittar dig i spegeln är ett fläckfritt ansikte med felfria drag och perfekta linjer. Ditt ansikte skulle till och med få självaste Don Juan att svettas. Trött på detta? Gör något åt det! Det finns flera sätt att vanställa ditt ansikte. De flesta är smärtsamma och bestående så rekommendationen är att du istället går tillväga på ett sätt som du kan variera och ångra om du skulle vilja bli snygg igen.

Latex på Flaska är det självklara valet för dig som vill skapa ojämn hud, sår eller ärrbildningar på din kropp. Den här produkten hjälper dig att få det perfekta resultatet till Halloweensminkningen och är dessutom både enkelt att avlägsna och ger ett perfekt resultat varje gång. Den här produkten är enkel att avlägsna med hjälp av ljummet vatten och tvål.

Ingredienser: Vatten, gummi latex, propylene glykol, akrylat kropolymer, DMDM hydantoin.

Denna produkt är fri från ammoniak.

VARNING! Använd ej denna produkt på skadad, inflammerad eller känslig hud. Testa produkten på en liten yta i armvecket innan användning. Om du får en reaktion, undvik att använda produkten. Använd ej produkten nära ögon och mun/läppar. Vid kontakt med ögon och mun/läppar, tvätta noggrant upprepade gånger med rent vatten och kontakta sedan sjukvårdsupplysningen.

Volym: 29ml.