🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Känner du verkligen din familj? Sällskapsspel

  • 399 kr
  • 339 kr
I lager

Känner du verkligen din familj är sällskapsspelet som går att spela med alla åldrar!
Underhållande frågor och fåniga utmaningar för att se om du verkligen känner din familj.

Ett roligt och fartfyllt spel fullt av underhållande frågor och fåniga utmaningar för att se om du verkligen känner din familj.

Vårt sällskapsspel "Känner du verkligen din familj?" är det perfekta sättet för familjen att lära känna varandra bättre och ha roligt samtidigt. Det är ett spel där föräldrar, morföräldrar och barn kan tävla mot varandra i utmaningar som passar alla åldrar.

Spelet är utformat för att främja familjetid och samarbete, med frågor och utmaningar som är roliga och underhållande samtidigt som de ger dig en inblick i hur dina familjemedlemmar tänker och ser på sig själva.

Detta spel är fyllt med utmaningar som passar alla åldrar, och det är ett utmärkt sätt att umgås mer tillsammans som familj.
Vi tror att det är viktigt att ha roligt tillsammans som familj, och detta spel är det perfekta sättet att göra just det. Med en härlig blandning  av underhållande frågor och fåniga utmaningar, kommer du att få se om du verkligen känner din familj eller om det finns några överraskningar som du inte visste om!

Förbered spelet genom att blanda de blåa och gula korten och placera kortleken i mitten av bordet. Sedan kan ni börja spelet genom att turas om att dra ett kort från kortleken, där den yngsta personen får börja. Målet är att samla på sig 15 kort, och den första personen som når det antalet vinner spelet. Lycka till!

Frågekorten:
När du drar ett frågekort, läs frågan för dig själv och bestäm ditt svar. Sedan läser du frågan högt för alla att höra. Den första personen som gissar rätt svar får behålla kortet. Om ingen kan gissa rätt svar, får du ge ledtrådar. Om flera personer gissar rätt samtidigt, får du välja vem som ska få kortet.

Utmaningskorten:
När en person drar ett utmaningskort ska de läsa upp utmaningen högt för alla att höra. Om någon lyckas med utmaningen ska de få behålla kortet. Om ingen lyckas eller vill ta på sig utmaningen, kasseras kortet och ingen får den.

  • Antal spelare: 2-12 spelare.
  • Speltid: ca 20-45 minuter.
  • Ålder: från 7 år.
  • Innehåller: 150st roliga kort.