🎁 Fri frakt vid 499:- ⚡Snabb leverans! 🚛Frakt endast 29kr!

Exit: The Game - Adventskalender The Silent Storm

  • 499 kr
I lager

24 spännande mysterier att lösa innan jul!

Julverkstan har aldrig varit mer hektisk. I mer än 2 månader har du jobbat hårt, så allt den 24:e kommer att vara klart i tid. Som en av de främsta leksaksmakarna i verkstaden har du händerna fulla. Du jobbar hårt på att testa en särskilt vacker gunghäst, när marken plötsligt börjar darra.

En våldsam storm piskar byggnaden och snön börjar välla in genom fönstret. Hastigt stänger du det och märker då att en fruktansvärd tystnad har fallit över verkstaden. Något är inte rätt! När du hör alla dörrar klicka låsta känner du dig väldigt ensam. Det är klart att du måste hitta tomten! Men först måste du hitta en väg ut härifrån...

Den här adventskalendern är både ett EXIT-spel och ett äventyrshistoria: För att befria dig själv från denna knipa måste du alltså öppna en lucka till kalendern varje dag. Varje dörr döljer en ny och spännande gåta, vars lösning kommer att föra dig närmare och närmare ditt mål! Bara genom att lösa dina gåtor smart, kommer du att rädda julen! Kom igång nu... det finns mycket att göra!

Svårighetsgrad: Nybörjare.

1-4 Spelare

12+ År